Luisasta oli siis tullut neljännen sukupolven perijä. Sorruin siis jälleen perhetavoitteiseen... No, kaikilla meillä on heikkoutemme :) Luisan elämäntavoiteena on saada 3 lasta valmistumaan yliopistosta. Saa nähdä päästäänkö siihen ikinä.

808650.jpg
Luisa tiesi tulleensa valituksi perijäksi ja hän näytti ottavan sen tehtävän varsin vakavasti. Ensi töikseen hän lähti yökerhoon ja kyseli jokaiselta vastaantulijalta mahdollisia kihloja. Menestys oli varsin huono.

808651.jpg
Kotona Aneten nukkuessa tapahtui kummia. Luna liikehti levottomasti ja asettui sitten makuulle ja Roopekin vaelsi levottomana pitkin huonetta.

808652.jpg
Pian kolme uutta suloista hauvavauvaa näkivätkin päivänvalon, yksi tyttö ja kaksi poikaa. Tyttö sai nimekseen Bea ja pojat nimettiin Timiksi ja Ricoksi.

808653.jpg
Luna kävi vuoronperään nuolemassa jokaisen pentunsa puhtaaksi ja oli muutenkin loistava ja omistautuva emo.

808654.jpg
Pelkkää iloa ei elämä kuitenkaan ollut, sen sai Anette havaita eräänä päivänä kesken ruuanlaiton. Hulahulatytöt ja viikatemies saapuivat viemään 76 vuoden pitkän elämän eläneen Aneten mukaansa autuaammille kokkausmaille.

808655.jpg
Haamujen varasto vain kasvoi, samaan tuoliin oli jumittuneena  Pedron lisäksi jo Kiira ja Paavokin.

808656.jpg
Nopeasti koiranpennutkin kasvoivat aikuisiksi, tässä ainoa tyttöpentu Bea kauniine luppakorvineen.

808657.jpg
Tässä on Bean lisäksi toinen pojista, Timi. Timillä oli veljensä Ricon tavoin vähän isänsä tummaa karvaa kyljissä.

808658.jpg
Kuuden koiran yksinhuoltajana oleminen kävi Luisalle ylivoimaiseksi, varsinkin kun samalla piti etsiä itselleen elämänkumppania. Onneksi Adele-täti tuli apuun luvatessaan ottaa Bean itselleen lenkkiseuraksi.

808659.jpg
Myös Luca ilmaisi kiinnostuksensa ottaa yksi pennuista itselleen, hän valitsi leikkisän Ricon.

808661.jpg
Luisan elämä oli silti yhtä kaaosta, hädin tuskin hän selviytyi normaaleista askareista, mutta kun kaiken muun päälle hän sytytti vielä tulipalon oli hänen hermonsa todella koetuksella.

808662.jpg
Läksyt kertyivät vain isoksi pinoksi, Luisahan oli siis vielä teini vaikka yksin asustelikin (tai pienimuotoisen eläintarhan kanssa).

808663.jpg
Luisa itki jälleen Adelelle kohtaloaan ja eläinrakas täti tulikin noutamaan vielä Lunan itselleen. Luisa nähtävästi riemastui oikein kunnolla :)

808664.jpg
Kimistä kasvaa tässä kunnianarvoisa vanhus.

808665.jpg
Lopulta myös Luisa pääsi läksyistä eroon kasvamalla aikuiseksi. Mukana juhlimassa olivat hyvät ystävät Erik ja Eljas.

808666.jpg
Luisa käytti heti hyväkseen aikuisuuttaan ja alkoi flirttailla Eljakselle, tulivathan he erittäin hyvin toimeen keskenään.

808668.jpg
Eikä kestänyt kauaa ennenkuin Luisa sai ensisuudelmansa.

808667.jpg
Lia kävi varsin usein kotonansa koiria katsomassa, häntä vartenhan ne oli alunperin hankittu. Varsinkin Kimi oli erittäin läheinen Lialle. Myös Luisa piti Kimistä, mutta sopi lopulta siskonsa kanssa Kimin muutosta Lian luokse eläkepäiviänsä viettämään.

808669.jpg
Luisa ei kuitenkaan vähällä oppinut, vaan hankki jäljellä olevien Roopen ja Timin seuraksi tyttöbeaglen, Ronjan. Timi oli varsin kiinnostunut Ronjasta.

808670.jpg
Pianhan sitä taas täristeltiinkin koppia naapurin ihmetellessä ja hihitellessä vieressä.

808671.jpg
Myös ihmisten parissa tapahtui samansuuntaisia puuhia.

808672.jpg
Seuraavana aamuna Luisa teki läheistä tuttavuutta vessanpöntön kanssa. Blondina hän ei kuitenkaan heti tajunnut mistä on kyse.

808673.jpg
Vasta mahan pullahdettua esille hän riemastui tajutessaan viidennen sukupolven olevan matkalla maailmaan.

808674.jpg
Luisan elämän onnellisin hetki oli se, kun hän kertoi Eljakselle heidän yhteisestä vauvastaan.

808675.jpg
Eljas oli yhtä innoissaan uudesta tulokkaasta kuin Luisakin. "Onhan se osoitus rakkaudestamme", Eljas intoili. "Mutta en minä sinun yksin anna tätä kaikkea käydä läpi", totesi Eljas tiukkana ja muutti samantien talouteen. Eljas osoittautui jousimieheksi, jolla on tietotavoite ja elämäntavoitteenaan tulla hulluksi tiedemieheksi. Hän pitää hatuista ja kiloista ja inhoaa tummahiuksisia ihmisiä. Eljaksen luonnepisteet ovat 8-7-6-1-3. Töissä hän oli laboratorioapulaisena, mutta sai samantien ylennyksen kenttätutkijaksi.

808676.jpg
Ronjankin synnytys käynnistyi isäntäväen iloitessa omasta onnestaan. Isä Timi vetelee tyylikkäästi sikeitä Ronjan synnyttäessä.

808677.jpg
Ronja synnytti vain yhden poikavauvan, Ronin, joka painuikin samantien ihmettelemään surullisenkuuluisaa haamunjumitustuolia.

808678.jpg
Lopulta Ronja sai kuitenkin pentunsa kiinni ja nuoli tämän puhtaaksi. Ainoa pentu kun oli, Ronista tuli varsin itsenäinen koira joka ei paljoa muiden seuraa kaivannut.

808679.jpg
Eljas oli yhä innoissaan Luisan kauniisti pyöristyneestä masusta, hän helli sitä ja puheli vauvalle monta kertaa päivässä. Luisakin oli innoissaan sekä vauvasta että Eljaksen intoilusta.

808680.jpg
Lopulta Eljas rohkaisi mielensä ja kosi sydämensä valittua. "No tottakai!" hihkaisi Luisa, mutta vaati että häät siirrettäisiin vasta siihen, kun vauva olisi vähän suurempi, että sekin voisi osallistua vanhempiensa juhlaan. Tämä sopi Eljakselle.