Pitkän tauon jälkeen syvennytään taas La Ponte-suvun edesottamuksiin. Tässä osassa seuraillaan aluksi Aronin ja Adelen perhe-elämiä, mutta ihan ensimmäisenä pikakurkistus yliopistolle.

808486.jpg
Leo aloitti yliopistossa heti ahkeran opiskelun, hän valitsi pääaineekseen kirjallisuuden ensimmäisenä suvustansa.

SILLÄ VÄLIN ARONIN LUONA:

808488.jpg
Aron ja Adele olivat yhä läheisiä ja heidän perheensä vierailivatkin toistansa luona säännöllisesti.

808489.jpg
Aron oli loistava isä ja tunsi suurta ylpeyttä, kun Emil ensimmäisenä sananaan tavasi i-s-i. Aron opetti pojalleen puhumisen lisäksi myös kävelyn jalon taidon.

808490.jpg
Kaiken perhehömpän keskellä Aronin piti päästä välillä puhumaan myös miesten juttuja ja kukapa olisi siihen ollut parempi kaveri kuin hyvä ystävä, serkku ja armeijakaveri Osku. Aronin ilme ja elehdintä ei tosin näytä kaikista miehisimmältä...

808493.jpg
Tässä Osku ja Adele ovat jälleen kutsuttuina kylään, Emil-taaperon synttäreille.

808494.jpg
Emilistä kasvoikin komea tumma poika sukulaisten hurratessa ympärillä. Aronkin vaihtoi oikein juhlapukuun näin tärkeää tilaisuutta varten.

808496.jpg
Ja kauaa ei kestänyt siihen, kun Emil jätti lapsuuden leikit taakseen ja kasvoi teinipojaksi. Korkea vyötärö näyttää olevan taas muotia housumarkkinoilla ;) Emilistä tuli romantiikkatavoitteinen ja hän pitää uimapuvuista ja bruneteista, kun taas blondit eivät sytytä ollenkaan.

808502.jpg
Huomaamatta Lempi oli jälleen tullut raskaaksi ja helpon raskausajan jälkeen olikin vuorossa vaikea synnytys.

808503.jpg
Kaikki vaiva ja kipu palkittiin kuitenkin suloisella veljensä tavoin vihreäsilmäisellä poikalapsella joka nimettiin Eddieksi.

808504.jpg
Emil rakasti pikkuveljeänsä ja auttoikin tätä kasvamaan taaperoksi. Eddie peri veljensä tavoin hiusten värin äidiltänsä. Horoskoopiltaan Eddie on skorpioni ja luonnepisteet ovat 6-5-9-4-1.

808505.jpg
Adelen luonakin juhlittiin synttäreitä, Armas oli kasvamassa teiniksi. Paikalle oli kutsuttu tietysti Adelen perhe, kuten myös Anette kotona olevine lapsineen.

808507.jpg
Armas ja Rami tutustuivatkin antaumuksella kaksoisserkkuihinsa Luisaan ja Lucaan.

808508.jpg
Juhliin ilmestyi myös paljon satunnaisia ohikulkijoita, niin vauhdikas meno heillä oli.

808509.jpg
Viimein Armas kasvoi teiniksi, kylpyhuoneessa pikkuveljensä katsoessa. Muu juhlaväki olikin keskittynyt ihan muihin asioihin. Armaksesta kasvoi romantiikatavoitteinen brunetteja ja lihaksia ihaileva nuorimies, mutta löyhkää hän ei voi sietää. Harmi sinänsä, kun Rami näyttää kuvassa haisevan aika pahalle ;)

808510.jpg
Puoliltaöin järjestettiin ilotulitus, ei vain Armaksen vaan myös Ramin kunniaksi, sillä Ramin syntymäpäivä olisi jo heti seuraavana päivänä.

808512.jpg
Rami kasvoi teiniksi vähän koruttomammin menoin. Hänestä tuli perhetavoitteinen, joka pitää tummista hiuksista ja silmälaseista. Inhokiksi tuli uimapuvut.

808527.jpg
Pian Rami soittikin yliopistolle, hän oli jo kauan haaveillut kampuselämästä.

808531.jpg
Huomattuaan mitä Armaskin aikoo Adele ja Osku asettuivat molemmat ovelle seisomaan. "Ette te mitenkään voi molemmat yhtaikaa lähteä", sai Adele nyyhkytettyä.

808532.jpg
Pian perhe pääsi kuitenkin sopuun ja Adele ja Osku saattoivat molemmat poikansa taksiin, joka veisi pojat kohti aikuiselämän alkua.

ANETEN LUONA:

808513.jpg
Lia katsoi viimein aikansa koittaneen kokeilla omia siipiä yliopistomaailmassa. Muu perhe ei juurikaan kiinnittänyt huomiota Lian lähtöön, vain Luca tirautti pienet itkut.

808514.jpg
Talouteen oli liittynyt taas uusi Kaanaankoira, Roope, ihan siksi kun Kimi olikin osoittautunut tytöksi eikä siis oikein voinut Lunan kanssa perhettä perustaa.

808518.jpg
Roope ja Luna tulivatkin heti toimeen keskenään.

808519.jpg
Ei aikaakaan kun koirankoppi hyppi paikallaan ja ilotulitteet senkuin räiskyivät. Voidaan siis innolla jäädä odottamaan lisäystä perheen lemmikkikantaan.

808520.jpg
Lähes huomaamatta Luca kasvoi teiniksi, tavoitteeksi hänelle tuli suosiotavoite. Luca pitää erityisesti uimapuvussa olevista punapäistä, mutta muokatut hiukset eivät saa häntä innostumaan.

808521.jpg
Jostain syystä naapurin poika oli eksynyt talon hääalueelle, joka oli normaalisti aidattu pois käytöstä lukuisten väärinkäytösten vuoksi. Poika oli tyynesti käyttänyt alttarikäytävää vessanaan ja torkkui nyt sujuvasti seisaaltaan. Onneksi huomasin pojan ja raotin hieman aitaa että hän pääsi pois, lisäuhrit kun eivät ole kovin toivottuja...

808524.jpg
Ikävästä välikohtauksesta huolimatta myös Luisa kasvoi erittäin kauniiksi nuoreksi perhetavoitteiseksi teiniksi, joka pitää eritysesti uimapuvussa olevista bruneteista. Juhlapuvuista hän ei sen sijaan pidä.

808533.jpg
Yön hämärissä Luca soitti itselleen taksin, osoitteena SimCityn yliopisto. Luisa jäisi vielä kotiin Aneten seuraksi ja koiranhoitoavuksi.