Viime osassa Anette synnytti Leon ja nyt pääsemme seuraamaan miten yksinhuoltajan arki lähtee luistamaan kahden nuoren lapsen kanssa.

398233.jpg
Pedron haamu tuli kummittelemaan, mutta onnistui jumittamaan itsensä yhteen tuoleista. Siihen Pedro taitaakin jäädä loppupelin ajaksi, sillä muutaman tunnin pelin aikana ei ainakaan irti siitä päässyt... ;)

398234.jpg
Leon vauva-aika vierähti nopeasti ja pian vietettiinkin jo synttäreitä. Paikalla olivat sekä Adele että Aron ja tietysti Lia.

398235.jpg
Leosta kasvoi söpö punapäinen taapero, joka on horoskoopiltaan kauris. Luonnepisteitä tuli 7-10-1-10-7 (vähän lyhennetty kirjoitusasu). Lia oli heti kiinnostunut leikkimään pikkuveljensä kanssa.

398237.jpg
Eräänä päivänä Lia toi kotiin ensimmäisen kympin todistuksensa! Anette riemastui, sillä tietotavoitteisena hän oli ylpeä esikoisensa koulumenestyksestä.

398238.jpg
"S-y-ö-t-t-ö-t-u-o-l-i", sai Leo tavattua pienen harjoittelun jälkeen. "Mitä sinä siitä tiedät", Anette hämmästeli, "eihän meillä edes ole sellaista!"
Anette yritti opettaa Leolle kaikkia tarvittavia taitoja ja oli sen vuoksi jopa irtisanoutunut töistä. Näin hänellä oli myös enemmän aikaa kehittää taitojansa kohti elämäntavoitetta, huippua.

398240.jpg
Taas oli synttärien aika, tällä kertaa niitä vietettiinkin oikein tuplana. Vieraina olivat jälleen Aron ja Adele. Leosta kasvoikin...

398242.jpg
...TYTTÖ!!! Tässä vaiheessa piti vähän rapsuttaa päätä. Syntyessä Leo oli kuitenkin poikavauva. Mutta ei voi mitään, peili paljasti totuuden, vain tyttöjen kampauksia tarjolla. No, Leo on nykyisin sitten Leonora, vaikka Leoksi häntä silti kutsutaan... Eli Anetella oli sittenkin kaksi tyttölasta.

398245.jpg
Myös Lia kasvoi teiniksi, hän sentään pysyi tyttönä. ;) Liasta tuli perhetavoitteinen, hän pitää juhlapuvuista ja blondeista ja inhoaa hajuvesiä.

398247.jpg
Ilokseen Anette huomasi olevansa jälleen raskaana, vaikka hänen vanhenemiseensa olisi enää viikko. Isä oli tälläkin kertaa Valtteri, joka oli aina välillä käynyt auttelemassa Anettea puutarhanhoidossa sun muissa pikkutöissä (=vauvanteossa). Taustalla yhä jumissa oleva Pedro-haamu.

398248.jpg
Ja kolmen päivän päästä synnytettiinkin jo. Raskausaika oli jälleen kamala, väsymystä, nälkää, vessahätää ja pahoinvointia. Viimeisillä voimillaan Anette kuitenkin jaksoi pinnistää itsensä ylös sängystä synnytykseen.

398249.jpg
O-ou... Syntynyt lapsi siirtyi heti Lialle ja masukin vielä pömpötti...

398250.jpg
Jep jep, kaksosethan sieltä sitten tuli. Olisihan se pitänyt arvata, Anette kun itsekin oli kaksonen... Ensin syntyi vihreäsilmäinen tyttövauva, Luisa. Jälkimmäinen olikin poika, Luca, jolla oli erittäin poikkeuksellisesti siniset silmät. Kiiran liityttyä sukuun vihreine silmineen on jokaisella syntyneellä lapsella olleet vihreät silmät. Vaihtelu siis todellakin virkistää...

398251.jpg
Vauvojen hoidon ohella Anette ehti myös auttaa Liaa läksyjen teossa. Lia ei ollut lähtenyt yliopistoon, sillä hän ei oikein vaikuttanut innostuneelta opiskelusta... Lisäksi perhetavoitteisena hän nautti suuresti vauvojen hoidosta ja auttoi äitiänsä siis paljon kaksosten kanssa.

398252.jpg
Lia oli tuonut koulusta kaverin, Orlandon. Heillä synkkasikin tosi hyvin, täydet kolme salamaa! Ja voi mikä ilme Orlandon kasvoille levisikään, kun Lia alkoi selittämään toivettaan lapsenlapsista.

398254.jpg
Lia olikin jälleen korvaamaton apu kaksosten hoidossa, Aneten kun piti välillä saada nukuttuakin. Lian koulunkäynti tosin kärsi hieman tästä vastuullisesta tehtävästä eikä hänellä ollut aikaa edes Orlandolle. Silti Lia ei kertaakaan valittanut noustessaan yöllä kakkavaippoja vaihtamaan.

398255.jpg
Kaksosten synttärit pääsivät vähän yllättämään, mutta onneksi he osasivat kasvaa ilman kakkujakin. Luca kasvoi ensin, ja voi mikä iloinen yllätys! Luca oli ihan blondi, aivan kuin isänsä. Luca olikin ensimmäinen sukuun syntynyt blondi. Lucan horoskooppimerkki on kalat ja luonnepisteet 5-3-7-3-7.

398256.jpg
Lia kävi herättämässä Luisan, että hänkin voisi kasvaa taaperoksi. Myös Luisasta tuli blondi, joten oikeastaan hän oli ensimmäinen sukuun syntynyt blondi, hän kun syntyi ennen Lucaa. Horoskoopiltaan Luisa on skorpioni ja luonnepisteet ovat 10-3-9-3-1.

398257.jpg
Enkelikiharoineen Luisasta tulisi isona tyttönä vielä kaunotar.

398258.jpg
Sitten vanheni Anette. Hän säilyi varsin samannäköisenä, mutta jostain syystä hän halusi vaihtaa vaatteensa verkkareihin...

398259.jpg
Seuraavana iltana kasvoi Leosta nuori kaunis nainen. Hänelle tuli tavoitteeksi nautintotavoite, mieltymyksiksi silmälasit ja blondit ja inhokiksi vampyyrit.

398262.jpg
Lastenhoito vei paljon aikaa ja Anette unohtikin, että vanhemmiten hänen rakkonsa ei ollut enää yhtä terässä kuin ennen. Vahinkoja siis sattui... Miten noloa!

398263.jpg
Leo pakkasi pian matkalaukkunsa ja lähti kohti yliopistoa. Hänestä ei kuitenkaan tulisi perijää, sillä punapäät saavat nyt riittää. Lisäksi muistot nautintotavoitteisesta Kiirasta kummittelivat vielä mielessä, ei tee heti perään mieli pelata toista samantavoitteista... Ja kaiken kukkuraksi Leon identiteettikriisit aiheuttivat myös sen, että Leolla oli perhepiirissä vähän kummajaisen maine.

398265.jpg
Luojan kiitos kaksosten taaperoaika oli vihdoin ohi! Ensin kasvoi jälleen Luca. Anettea kasvu ei juuri kiinnostanut, hän puhui juuri puhelimessa Lian isän Pirkan kanssa.

398267.jpg
Sisarustensa kannustamana myös Luisa kasvoi lapseksi. Hän vaikutti varsin iloiselta kasvustaan. Taaperoaika ei tainnut olla kovinkaan kummoista... Molemmat oppivat sentään käymään vessassa, mutta ei sitten juuri sen enempää.

398268.jpg
Haikeana Anette antoi lopputilin perheen pitkäaikaiselle kodinhoitajalle Remukalle, sillä hänestä alkoi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Hän oli joka päivä työajan jälkeen jäämässä viettämään aikaa muun perheen kanssa ja lisäksi hänellä oli tapana jumittaa keittiöön manaamaan jotain seinää tuntikausiksi, jolloin palkka tietysti juoksi koko ajan. Olisihan perheellä varaa ollut, mutta ei sitä mutinaa ja marinaa kukaan jaksanut kuunnella...

398271.jpg
Luca paneutui heti oppikirjojen maailmaan, hänellä oli selvästi päämääränä opiskella ahkerasti.

398273.jpg
Eräänä iltana Lia tuli ostosreissulta kahden koiran kanssa! Kimi ja Luna ovat molemmat kaanaankoiria ja ne hankittiin silmälläpitäen Lian elämäntavoitetta. Hän haluaa nimittäin kasvattaa elämänsä aikana 20 kissan- tai koiranpentua! Kova urakka siis edessä. Lia on tällä hetkellä vahvoilla perijäkisassa, mutta katsotaan nyt ensin mitä kaksosista kasvaa...