Viime osassa siis kaksoset aloittelivat viimeistä yliopistovuottansa ja odottelivat pikkusiskoansa seuraksi. Aloitetaan tarina kuitenkin legacy-tontilta, jossa Kiira ja Pedro kamppailevat uriensa kanssa.

388506.jpg
Kiira vanheni vanhukseksi kesken vessareissun. Hän ei näytä ikääntymiseensä kovin tyytyväiseltä.

388508.jpg
Camilla palasi vihdoin kummittelemaan ja nyt siis selvisi kuolinsyykin. Camilla siis säikähti kuoliaaksi. Piru periköön kummitukset... Säikyttelijä oli todennäköisesti Paavo, sillä hän on ennenkin säikytellyt viattomia lapsukaisia.

388511.jpg
Vanhemmiten Pedro muuttui melko itserakkaaksi, vai mitä sanotte? ;)

388514.jpg
Vanhemmat eivät vieläkään juuri huomioineet Adelea, mutta ei se tyttöä haitannut. Vaikka hänellä ei ollut paljoa muitakaan ystäviä, oli hänellä sentään Milla-kissa. Millan kanssa hän sai kulumaan aikaansa. Lisäksi hän aina välillä soitteli serkkunsa Oskun kanssa.

388517.jpg
Kiiran ei todellakaan voi sanoa nauttineen elämästään. Pedron ottaessa kaiken irti elämästään Kiira vain itki ja huusi... Nautintotavoite ei siis todellakaan sovi tällaiselle kiireiselle perheenäidille.

388518.jpg
Ihan huomaamatta Adelesta tuli kaunis nuori teinityttö. Yllättäen hän ei saanut synttäreitä, eikä kukaan edes tuntunut huomaavan hänen kasvuansa. Tavoitteeksi hänelle tuli suosiotavoite, mieltymyksiksi sekä blondit että brunetit ja inhokiksi hatut.

388520.jpg
Pedron ja Lucian välit pysyivät varsin lämpiminä koko heidän elämänsä ajan. Luciakin oli vihdoin vanhentunut harmaahapsiseksi mummoksi.

388522.jpg
Adele teki tuttavuutta perheen taloudenhoitajan Remukan kanssa. Juttu luistikin ihan hyvin ja usein Remukka jäikin viettämään aikaa Adelen kanssa työpäivän päätteeksi.

388523.jpg
Millankin oli aika kasvaa vanhukseksi. Millallakin oli ollut omat kriisinsä, välillä se oli ollut todella masentunut, mutta onneksi Adelen hellässä huomassa senkin asiat olivat nyt paljon paremmin.

388524.jpg
Jälleen oli Siltakadulla liikenne sekaisin ;)

388525.jpg
Sekä Kiira että Pedro olivat muutenkin hermoraunioina, kun he yrittivät kovasti saada lisäystäviä ylennyksiänsä varten, mutta tulipalo se heidät vasta saikin murheisiin. Onneksi kuitenkin palokunta saapui paikalle pian ja eikös Kiira yrittänyt heti ystävystyä palonaisenkin kanssa.

388526.jpg
Adele sai tarpeekseen kotona vallitsevasta hullunmyllystä ja lähti kohti yliopistoa taskussaan Simakatemian apuraha ja kuninkaallinen kulinaristi -stipendi.

388528.jpg
Kanervakadulla Anette toivotti siskonsa tervetulleeksi opiskelijamaailmaan. "Mutta mitä ihmettä sinulla on päälläsi?"

388529.jpg
Adele käväisi kaupassa hakemassa hieman siistimmät vaatteet päällensä. Siskonsa tavoin Adele päätti ruveta lukemaan filosofiaa. Elämäntavoiteena hänellä oli saada 20 hyvää ystävää.

388530.jpg
Kaksoset olivat niin läheisiä keskenään, että he jopa nukkuivat samassa sängyssä. Näin Adele sai itselleen alakerran pienen makuuhuoneen.

388531.jpg
Harmillisen pian Aron ja Anette valmistuivatkin jo yliopistosta. Aron kaappasi Lemmen muhinointikumppaniksi ja Anettekin halailee Pirkkaa. Juhliin olivat kutsuttuina tietysti myös ylpeät vanhemmat.

388532.jpg
Tässä vielä naiskauneutta La Ponte -tyyliin. Vasemmalla Adele, oikealla Anette. Keskellä on Aneten poikaystävä Pirkka.

388534.jpg
Adele kutsui paikalle myös serkkunsa Oskun, joka olikin käynyt Adelelle todella läheiseksi. Osku ja Adele olivat nimittäin toistensa parhaat ystävät, vaikka he eivät olleet kai ikinä tavanneetkaan (paitsi koulussa?).

388536.jpg
Nopeasti juhlat loppuivatkin ja Aron kasvoi aikuiseksi ja lähti ovesta perustamaan perhettä Lemmen kanssa.

388538.jpg
Anette jäi vielä talolle hengailemaan ja lopulta uskaltautui kosimaan rakastansa. Pirkka oli otettu ja suostui kosintaan, mutta yhdessä he sopivat siitä, että häiden aika ei ollut vielä. Ensin piti saada Aneten ura kohdilleen ja Pirkan opinnot päätökseen.

388539.jpg
Myös Anette kasvoi aikuiseksi (yöpuvussa) ja lähti takaisin kohti Atlantista.

388540.jpg
Adele sen sijaan jäi Kanervakadulle ystäviä hankkimaan. Liekö ollut joku lapsuuden trauma, kun tavoitteeksi tuli ystävien hankinta, sen takiahan hän oli aikanaan jäänyt kotona huomiotta. Joka tapauksessa Lehtori Turve oli oikein oivallista ystävämateriaalia.

388541.jpg
Lehtori Turve oli myöskin oikein oivallista poikaystävämateriaalia. Adele ei tosin ollut aivan varma miten yliopistolla suhtauduttaisiin heidän lämpimiin väleihin, siksi hän ei antanut asioiden edetä liian pitkälle.

388542.jpg
Uusia ystäviä Adele sai myös Peroksidilan osakunnasta, johon hän pääsi liittymään ensimmäisellä pyrkimiskerrallaan.

388543.jpg
Osku oli vakiovieras Adelen luona, mutta paikalla alkoi viihtyä myös nuori ja komea Erik.

388545.jpg
Nopeasti Erik rakastuikin Adeleen.
"Uskaltaisikohan sitä kosia?"
"Voi kun pääsisi jo nukkumaan..."
Ehkä ihan hyvä, että nämä ajatukset eivät koskaan kohdanneet.

388546.jpg
Adele oli varma siitä, että yliopiston säännöissä oli jotain tätä vastaan, mutta niin vain Lehtori Turve kirjoitti Adelen kaksi viimeistä lopputyötä. "No ainakin niistä tuli hyviä", totesi Adele vilkuillessaan tyytyväisenä Lehtorin kirjoituksia.

388547.jpg
Remukkakin kutsuttiin välillä Adelen järjestämiin lukuisiin juhliin, mutta ei enää tämän kerran jälkeen. Remukka käsitti väärin Adelen osoittaman ystävällisyyden ja yritti suudella tätä. "Yöök, ei saa!" huusi Adele työntäessään Remukkaa pois.

388548.jpg
Juhlissa pelattiin myös paljon videopelejä, välillä varsin raivoisasti, vai mitä olette mieltä Essin ilmeestä?

388550.jpg
"Kuule Osku, täällä on välillä yksinäistä ja mehän tulemme niin hyvin toimeen, muuttaisitko luokseni näiksi muutamaksi viimeiseksi päiväkseni? Sen jälkeen voisit sitten jäädä tänne huolehtimaan talosta?" Oskulla ei ollut mitään tätä suunnitelmaa vastaan.

388551.jpg
Sitten vietettiinkin taas jo valmistujaisjuhlia, paikalla oli tietysti Oskun lisäksi Kiira ja Pedro, joka näin saavutti elämäntavoitteensa. Kiira ja Pedro olivat varsin kiinnostuneita myös Oskun kuulumisista, eiväthän he olleet nähneet poikaa pitkään aikaan.

388552.jpg
Juhliin ilmestyi myös Erik, jolle Adele juhlahuumassa moiskauttikin ensisuudelmansa.

388553.jpg
Pian Adele kasvoikin aikuiseksi. Hän tilasi itselleen taksin viemään hänet takaisin Atlantikseen.

388554.jpg
Oskun hyvästeleminen oli vaikeaa.
"Lupaathan tulla usein kylään?"
"Lupaan. Ja sinä myös?"
"Lupaan."

Seuraavassa osassa nähdään kuinka kaikki kolme lasta (tai no nyt jo aikuista) saavat elämänsä käyntiin Atlantiksessa ja kuka pääsee perijäksi. Seuraavaa sukupolveakin on jo luvassa useammalle kuin yhdelle lapselle.