No niin, nyt onkin taas monta osaa tulossa peräkkäin... Koko viikon pelaamisen tulokset ;). Kurkkastaan ensin ihan pikaisesti, joko Lucia on leppynyt Otsolle.

388449.jpg
Vielä mitä. Lucia vain raivostui, teki Otso mitä hyvänsä. Otso päättikin siis muuttaa tavaransa eri osoitteeseen, hän ei tuollaista kiukuttelua jaksaisi katsella. Lucia raivostui siitäkin. Myöhemmin Oskun kasvaessa lapseksi ja teiniksi jatkoi Lucia kiukutteluaan hänelle. Onneksi Luciasta ei tullut perijää... ;)

YLIOPISTOSSA:

388450.jpg
Anette päätyi luonnollisesti taas La Ponten sukutaloon Kanervakadulle. Hän alkoi opiskella filosofiaa päämääränään elämäntavoitteensa, eli kaikkien taitojen huipulle kohottaminen.

388452.jpg
Myös Aron aloitti opintonsa samaan aikaan kuin kaksoissiskonsa. Aron oli nähtävästi kuluttanut pari välivuotta kampuksen baareissa... Hän aloitti historiaopinnot mielessään elämäntavoitteensa, rikollisneroksi yleneminen.

388454.jpg
Vanha kunnon Amatius kävi jälleen viuhahtamassa uusille La Ponte-suvun opiskelijoille. Aronia se ei paljoa hetkeuttanut, hän vain hieman nosti katsettaan oppikirjasta.

388457.jpg
Aron ja Anette opiskelivat varsin usein myös yhdessä, vaikka heillä eri oppiaineet olikin. Opintopiiri oli silti tehokas tapa kerrata tentteihin.

388458.jpg
Opiskelun huumassa unohtui maksaa yksi lasku, joten ulosottomies tuli ja vei kahvinkeittimen. Ihan hyvin valittu, kumpikaan ei ollut käyttänyt sitä kertaakaan. Anettekin vain haaveilee komeasta ulosottomiehestä...

388461.jpg
Aronilla ei ollut aikaa tehdä koko ajan ruokaa, joten hän tilasi itselleen ison pizzan. "Vau, mikä ilmestys", totesi Aron kauniista pizzalähetistä ja alkoi hieroa tämän kanssa lähempää tuttavuutta.

388462.jpg
Tuttavuus johtikin jo pian ensisuudelmaan. Kaunis pizzalähetti oli nimeltään Lempi ja ei kestänyt kauaa ennenkuin he olivat päätäpahkaa rakastuneita toisiinsa.

388465.jpg
Myös Anette pääsi kokeilemaan pussailua, Kasimir-laaman kanssa. Aronia koko ajatus näyttää oksettavan. Kasimir on muuten sama laama, joka aikanaan häiriköi Aneten mummoa Ginaa tämän viettäessä yliopistoelämää.

388466.jpg
Anette ja Kasimir päätyivät jo näin läheisiksi tuttaviksi. Huomatkaa Aneten varsin taipuisat nilkat.

388467.jpg
Kasimir osoittautui oikeasti tämän näköiseksi herraksi. "Ja pyh, liian iso nenä minun makuuni", totesi Anette, jolla itsellään oli äitinsä pieni nykerönenä. "No, tulipahan kokeiltua."

388469.jpg
Yliopistoelämää saapui viettämään myös Osku, eli Aneten ja Aronin serkku. Hän tosin muutti Simlandian asuntolaan, jossa hän keskittyi historianopintoihinsa.

388470.jpg
Anette ei jäänyt näppejään nuolemaan, vaikka muut kauhistelivat yllättäen syttynyttä tulipaloa. "Tulkaa nyt joku muukin auttamaan!" Anette huusi nokisena. Onneksi pian saapui palokunta auttamaan.

388471.jpg
Ohhoh kun olikin muuten komea palomies. "Asutko sä Stadissa?" yritti Anette jutustella.

388472.jpg
Vipinää riitti, sillä samana iltana Kanervakadulle murtauduttiin! Onneksi poliisimies sai varkaan ajoissa kiinni... Anette tuli jälleen seuraamaan poliisin toimia (tai lihaksia...).

388474.jpg
Koko homma alkoi mennä naurettavaksi, sillä heti aamulla Aron onnistui sytyttämään taas tulipalon. Tällä kertaa palomies oli vielä edellistäkin komeampi, mutta valitettavasti Anetella alkoi univelka painaa päälle, joten jutustelu jäi vähiin.

388475.jpg
Tällainen puhekupla jäi leijumaan asuntoon pitkäksi aikaa. Asukkaita se ei näyttänyt häiritsevän... Ehkä se vain yritti muistuttaa siitä, että liikaa ei saa opiskella, ettei rakkaus unohdu. :)

388477.jpg
Anette ja Aron päättivät järjestää uudenvuodenbileet, joihin kutsuttiin Aronin tyttöystävä Lempi ja Aneten viimeisin ihastus, Kullervo. Kokkotanssikin näytti luonnistuvan kaksosilta hyvin.

388479.jpg
Itse Isä Aikakin ilmestyi bileisiin ja kaikki tulivat seuraamaan häntä tohkeissaan.

388480.jpg
Juhlia varten hankitut tähtisadetikut osoittautuivat menestykseksi.

388481.jpg
Kullervon kanssa seurustelu ei oikein sujunut (miinus yksi salama), joten Anette päätti turvautua treffipalvelun apuun. Mitään ei saanut jäädä arvailujen varaan, joten Anette latoi Miralle täydet 5000 simoleonia. "Sieltä on parasta tulla priimaa", mietti hän jännittyneenä.

388486.jpg
Ja kas, taivaalta tipahti Uuno, joka myös oli ollut Ginan opiskelutovereita. "Hei haloo!" Anette huusi Miralle ja vaati rahojen palautusta. "Eikö viidellä tonnilla muka saa parempaa?!" Mira haihtui paikalta, joten Aneten ei auttanut muu kuin viettää treffejä Uunon kanssa. Treffit menivät ihan mukiinmenevästi, mutta ei niistä mitään mainittavaa jälkipolville jäänyt. Ja ainakaan Uunon kanssa ei niitä jälkipolvia tulisi... ;)

388489.jpg
Pirkka se sijaan vaikutti ihan mielenkiintoiselta (=komealta), mutta hän ilmoitti pitävänsä haisevista simmeistä. "Yh, kukin makunsa mukaan", totesi Anette, mutta rupatteli kuitenkin Pirkan kanssa pitkän tovin.

388491.jpg
Kokeillaanpa uudestaan treffipalvelua, tällä kertaa taivaasta putosi tatuoitu Valtteri, joka myös oli Ginan tuttavia opiskeluajoilta.

388493.jpg
Valtteri jopa näytti pitävän Anetesta ja Anettekin Valtterista jopa kahden salaman verran, eikä tatuoinneistakaan ollut haittaa. ;)


388494.jpg
Mutta jälleen ilmestyi lehmä pilaamaan treffit. Tällä kertaa lehmä oli Hermanni, joka jostain syystä ajautui ilmiriitaan Aneten kanssa. Myös Valtteri raivostui Anetelle, syystä joka jäi täysin arvailujen varaan. Toisin sanoen treffit olivat siis täysi katastrofi.

388496.jpg
Anette lohduttautui kutsumalla perheensä leppoisaan tapaamiseen. Adelella oli ollut kova ikävä isosisaruksiansa ja hänellä olikin paljon tarinoita kerrottavana kotoa. "Ja sitten kun minä olen iso, minä tulen teidän kanssa yliopistoon", totesi hän tomerana. Kaksoset toivottivat siskonsa tervetulleiksi heidän luoksensa.

388499.jpg
Anette pyyhki kamlien treffien muistot parhaiten mielestään muhinoimalla komean Pirkan kanssa. "Miksi ihmeessä minä yritän unelmieni miestä jahdata treffipalvelun kautta, tässähän minulla on sellainen", ihmetteli Anette tekojansa.

388501.jpg
Aron sen sijaan oli unelmiensa anisen löytänyt jo aikapäiviä sitten. "Rakas Lempi, halusin sinut vaimokseni heti kun sinut näin", selitti Aron rakkaalleen. "Suostutko?"
"Voi kyllä, Aron!"

388502.jpg
Kihlapari päätti heti juhlistaa kihlautumistansa, tosin melko privaatisti.

388504.jpg
Muhinointi on rankkaa, sen sai Aron oppia kantapään kautta.

388505.jpg
Kaksosten kolmas vuosi sai dramaattisen lopun, kun heille jälleen murtauduttiin. Tällä kertaa poliisi oli nainen, joten Anettekin seurasi vain tappelua.

Seuraavassa osassa saadaan Adelekin yliopistoon ja seuraillaan hänen elämäänsä. Lisäksi katsotaan kuinka Kiira ja Pedro saavat aikaansa kulumaan.