Puolen päivän pelaamisen jälkeen saadaan taas tarinalle jatkoa. Pedro siis yrittää kovasti saada perustettua perheen.

375224.jpg
Pedro päätti rohkaistua ja pyytää Kiiraa muuttamaan luokseen. Kiira kuitenkin haisi niin pahalle, että Pedron pyyntö ei tullut oikein sydämestä... Siksi Kiira päätti lähteä kotiin pesulle ja pohtia ehdotusta rauhassa.

375225.jpg
Kauaa Pedro ei ehdi murehtia, sillä seuraavana päivänä hän sai ensimmäisen palkkansa ja näytti varsin tyytyväiseltä siihen. Vitsit mikä Pepsodent-hymy. :)

375227.jpg
Pedro päätti koittaa heti uudestaan ja kutsui Kiiran kylään. Tällä kertaa Kiira oli käynyt suihkussa, joten esteitä yhteenmuutolle ei ollut. Kiira osoittautui nautintotavoitteiseksi jousimieheksi, jonka luonnepisteet ovat seuraavat:
sotapytty/siisti 2
ujo/menevä 3
laiska/toimelias 9
vakava/leikkisä 7
marisija/kiltti 4

Kiira pitää sekä blondeista että tummahiuksisista ja inhoaa hajuvesiä.

375229.jpg
Pian koitti myös se aika, kun Pedro kosi rakastaan. Timantin kokoa ihastellen Kiira suostui kosintaan.

375231.jpg
Pedro ja Kiira päättivät järjestää häät jo samana iltana, koska iltahämärissä avioliiton solmiminen kuulosti molemmista niin romanttiselta. Vierailla näytti tosin olevan muuta tekemistä kuin hääparin seuraaminen. Kuvassa leijumassa Camilla, istumassa Lucia, naapurin Reetta ja Otso.

375233.jpg
Vieraiden vähäisestä kiinnostuksesta huolimatta Pedro sai Kiiransa heitä varten rakennetulla hääalueella.

375237.jpg
Gina oli vieraista ainoa, joka jaksoi seurata toimitusta loppuun asti. Vaikka hänellä olikin jo platinamieliala loppuelämäksi näytti hän varsin tyytyväiseltä saadessaan saattaa ainoan poikansa avioliiton satamaan.

375239.jpg
Maljojen nosto sen sijaan jaksoi kiinnostaa vieraita rajattomasti. Illan aikana nostettiinkin maljoja noin kymmenkunta kertaa...

375240.jpg
Pedro ei malttanut odottaa hääyötä, vaan kävi Kiiran kimppuun jo kesken vastaanoton.

375241.jpg
Myös hääkakku leikattiin ja Kiira sai sitä maistella miehensä kädestä.

375242.jpg
Myös morsian halusi kokeilla leijumista, kun se näytti niin kivalta. :)

375243.jpg
Häämatkalle lähdettiin vasta aamuyöstä. Kohdetta ei kerrottu edes lähimmille sukulaisille. Sulhanenkin näyttää jo haisevan, eli rentouttava matka tuli varmasti tarpeeseen.

375245.jpg
Lopulta jäljellä oli enää Gina, joka jäi yksin nostelemaan maljoja vastanaineille.

375247.jpg
Häämatkalta palauduttiin täysissä voimin, joten olikin aika ruveta työstämään kolmatta sukupolvea. Tutut sävelet kaikuivatkin jo ensimmäisen yrityksen jälkeen.

375248.jpg
Kiira teki pienen virhearvioinnin ja aukaisi tukkeutuneen vessan. Se oli niin ällöttävää, että Kiira oksensi kolme kertaa peräkkäin. Muutenkin Kiiran raskaus oli todella vaikea, ensimmäinen päivä meni oksentaessa, loppuaikana hän ehti juuri ja juuri käymään vessassa ja suihkussa ja syömään jotain pientä, kunnes väsymys taas iski. Tästä huolimatta Kiira hommasi itselleen työpaikan mailapoikana, tosin hänen ei tarvinnut aloittaa töitä ennenkuin vasta vauvan synnyttyä.

375250.jpg
Rankka raskaus toi myös outoja mielitekoja. Eräänkin kerran Kiira toivoi jonglööraavansa pulloilla.

375252.jpg
Iso maha sen sijaan ei estänyt rakastuneita muhinoimasta ja pelehtimästä. Kiira tosin oli niin väsynyt, että meinasi nukahtaa kesken kaiken. Onneksi Pedron vahvoille käsivarsille oli helppo nukahtaa jälkeenpäin.

375253.jpg
"Sitten me voitaisiin hommata vauvalle sellainen velhohattu... Kulta, kuuletko sinä?"

375255.jpg
"Mitä ihmettä nyt tapahtuu?!" Kiira järkyttyi huomatessaan synnytyksen alkavan. "Apua!"

375257.jpg
Vihreäsilmäinen tyttövauva! Mutta miksi Kiira antoi sen heti Pedrolle?

375258.jpg
Aivan oikein. Piti tehdä tilaa toiselle, vihreäsilmäiselle pojalle. Tyttö sai nimekseen Anette ja poika Aron. Oli siinä tuoreilla vanhemmilla ihmettelemistä...

375259.jpg
Taloon piti rakentaa oikein erillinen vauvahuone, sillä normaali lastenhuone olisi käynyt ahtaaksi. Sitäpaitsi näin vanhemmilla on lyhyempi matka sängystä yösyöttämään lapsiansa.

375261.jpg
Tällä välin Gina oli edennyt urallaan jo erikoislääkäriksi. Eräänä  päivänä hän toi töistä mukanaan komean Jeren. Gina esitteli Jeren Pedrolle, ihan sitä varaa että jos joskus joku hänen lapsistansa olisi sulhasen puutteessa.

375262.jpg
Paavon haamukin ilmestyi ensimmäistä kertaa kaksosvauvoja katsomaan. Paavo ei kuitenkaan vaikuttanut kovin tyytyväiseltä.

375264.jpg
Gina päätti jäädä eläkkeelle, että hän voisi auttaa Kiiraa kaksosten hoidossa. Hänellä oli kuitenkin elämäntavoite jo saavutettuna. Myös Kiira soitti töihin ja ilmoitti eroavansa - käymättä koskaan töissä. Kiira päätti, että kaksosten hoito olisi riittävän rankkaa työtä hänelle.

375266.jpg
Gina hoitikin lapsenlapsiansa suurella rakkaudella. Isoäitinä oleminen oli niin ihanaa, että Gina innostui toivomaan 20 lastenlasta. Pedro säikähti asiasta kuullessaan, Camillalla ei kuitenkaan ollut edes miestä ja Lucia oli edelleen raivoissaan Otsolle. Suuret paineet siis Pedrolla... ;)

375267.jpg
Harmillisen nopeasti Gina kuitenkin kohtasi pelottavan näyn tullessaan hakemaan vauvoja syömään. Viikatemies hulahulazombeineen olikin vastaanottamassa 76-vuotiasta Ginaa. Pedrokin ehti paikalle Ginaa suremaan tuoreessa mainosnäyttelijän työasussaan.

375268.jpg
Mahtoivatkohan vauvat saada jotain traumoja siitä, että heidän isoäitinsä kuoli aivan heidän neniensä edessä? Ainakin he ja Pedro näkivät Ginan haudasta unia samana yönä. Vai mahtoivatko he olla vain innoissaan saamastaan perinnöstä..?

375269.jpg
Gina haudattiin platinahautaan rakkaan aviomiehensä viereen.

375270.jpg
Myös Kiira suri anoppinsa äkillistä kuolemaa, vaikka he eivät ikinä olleetkaan edes ystävystyneet. Kiira kuitenkin kunnioitti Ginaa ja hänen korvaamatonta apuansa lastenhoidossa.

375271.jpg
Pedro kävi hoitamassa vanhempiensa hautoja yön pimeydessä. Samalla hän myös suri vanhempiensa kohtaloa.

375274.jpg
Nyt kun Kiira hoiti yksin lapsia vaati hän rankan työn vastineeksi rankkoja huveja.

375275.jpg
Lopulta koitti kasvun aika. Kiira oli pelännyt tätä hetkeä jo pitkään, sillä kahden taaperon hoito oli tunnetusti paljon pahempaa kuin vauvojen hoito. Ensimmäisenä kasvoi ensimmäiseksi syntynyt Anette, joka peri kirkuvan punaiset hiukset nähtävästi isoisältänsä Paavolta, sillä kenelläkään muulla ei tässä suvussa ole punaisia hiuksia ollut. Luonnepisteitä Anetelle tuli seuraavasti:
sotapytty/siisti 6
ujo/menevä 5
laiska/toimelias 9
vakava/leikkisä 3
marisija/kiltti 1
Horoskooppimerkki on Skorpioni, aivan kuin Paavokin.

375276.jpg
Seuraavaksi kasvoi Aron, josta tuli Rapu. Luonnepisteet olivat:
sotapytty/siisti 6
ujo/menevä 5
laiska/toimelias 4
vakava/leikkisä 4
marisija/kiltti 9

Myös Aronilla on isoisänsä punaiset hiukset.

375278.jpg
Taaperoaika oli todella raskasta. Pedro auttoi Kiiraa minkä töiltään ehti, mutta pari kertaa Kiira tarvitsi psykiatria paikalle. Kiira kun oli nautintotavoitteinen, ei taaperoiden hoito ollut aivan sitä mitä hän elämältään halusi... Kakkavaippojen vaihtokin tuotti jatkuvasti miinuspelkopisteitä.

375280.jpg
Välillä totaalinen sekoaminen oli todella lähellä, vai mitä sanotte tästä lampunvarjostinpäästä? ;) Kiiran pelasti valkotakkisilta vain se, että hän keksi pyytää miestänsä treffeille. Jo alkoivat tavoitepisteet kohota vihreän puolelle!

375281.jpg
Pian (tai no Kiiran mielestä vihdoin) taaperot kasvoivat lapsiksi. Synttäreillä olivat mukana molemmat tädit, Lucia ja Camilla. Osku-taapero oli jätetty taas varmuuden vuoksi kotiin...

375283.jpg
Tässä Anette lapsena.

375284.jpg
Tässä Aron. Molemmat muistuttavat ulkoisesti enemmän äitiänsä kuin isäänsä, harmi. Pedron komeat piirteet olisi kiva siirtää eteenpäin...

375285.jpg
Vaikeista ajoista huolimatta Kiira rakasti lapsiansa ja auttoi heitä koulunkäynnissä aina kun pystyi. Kiira alkoi myös harkita paluuta työelämään, sillä hänellä oli elämäntavoitteena kohota laiskottelu-uran huipulle.

Seuraavassa osassa nähdään millaisia teinejä kaksosista tulee ja suostuuko Kiira enää uhraamaan mielenterveytensä lisälapsien vuoksi.