Camilla oli siis vihdoin päässyt hallitsemaan yksin Kanervakadun asuntoa ja pitikin siellä välillä rajuja juhlia. Toisen vuoden jälkeen Camilla sai vaihtaa tavoitettansa, mutta päätti pitäytyä romantiikkatavoiteessa. "Pelehtiminen eri miesten kanssa vaan on niin kivaa", kommentoi hän asiaa. Ehkä ihan hyvä, ettei hänestä tullut perijää...

Ai niin, yhdessä kuvassa on sitten K-18-varoitus! :)

374111.jpg
Joonaksen, Iisakin ja Kimin lisäksi Camilla ihastui Gullikiin, olihan hänellä toiveena pelehtiä viiden eri simmin kanssa. Gullik näytti asusta päätellen varsin rikkaalta, joten siinäkin mielessä hän olisi saalis. Camilla taisi muuten tavata Gullikin alunperin taaperona, koska Gullik ja Gina olivat työtovereita.

374114.jpg
Gullikin kanssa päästiinkin pian tositoimiin. Camillaa ei häirinnyt edes vieressä seisova isosisko. Gullik sen sijaan kieltäytyi pelehtimästä Lucian läsnäollessa. Mikä siveyden sipuli!

374115.jpg
Välillä Camilla muisti kuitenkin viihdyttää myös aiempia ihastuksiansa. Tässä Joonas...

(Seuraava kuva sisältää voimakkaita kohtauksia jotka voivat olla haitallisia lapsille ja aiheuttaa vanhemmassakin väestössä nyrpistyneitä neniä. Siksi K-18 -merkintä.)

374117.jpg
...ja tässä Kim. Kuvasta selviää myös se järkyttävä seikka, että Camilla ei pidä hameensa alla alushousuja! Mikä Britney!

374118.jpg
Toiseksiviimeiseen loppukokeeseensakin Camilla lähti varsin arveluttavissa varusteissa ja arveluttavin ajatuksin. Ihme kyllä hän silti läpäisi kokeen, joskin ei mitenkään kehuttavin arvosanoin...

374123.jpg
Viides kumppani oli yhä hakusessa, siksi Camilla kutsui ystävänsä Anon treffeille stadiin. Camillan harmiksi myös Kim sattui samaan paikkaan hengailemaan ja syöksyi Camillan kimppuun heti kun toinen oli päässyt ulos taksista. Kim osoittautui varsin väkivaltaiseksi mieheksi.

374126.jpg
Hän mm. hyökkäsi Camillan kimppuun kun Camilla puolustuskyvyttömänä näki vielä tähtiä Kimin iskun jäljiltä. Ano sen sijaan vetäytyi arkana miehenä vähän sivummalle ja jätti Camillan selviytymään Kimistä.

374129.jpg
Camilla ei kuitenkaan ole mikään eilisen teeren tyttö, johan siitä kertovat seitsemän hankittua kuntopistettäkin. Camilla ottikin Kimin sujuvasti niskalenkkiotteeseen. Anokin uskalsi taas avata silmänsä kun kuuli Camillan olevan niskan päällä.

374131.jpg
Ano lähti baariin odottamaan jatkoa treffeille. Camilla kaivoi lompakostansa 50 simoleonia ja antoi ne Kimille. "Joko nyt annat meidän olla rauhassa?" Kim lupasi jättää Camillan rauhaan, ainakin hetkeksi. "Mutta turha kuvitella että tulisin enää pelehtimään kanssasi!" huusi Kim Camillan perään. "Sehän nähdään", ajatteli Camilla viekkaana.

374134.jpg
Baarin puolella Ano törmäsi Pedroon ja onnistui jotenkin  hankkiutumaan tämän vihamieheksi. Treffit eivät siis sujuneet kovinkaan hyvin, tai oikeastaan ne olivat katastrofi. Camilla päättikin lähteä vikkelästi kotiin valmistautumaan viimeiseen loppukokeeseensa.

374135.jpg
Viimeisenä iltana Camilla päätti käyttää rahavarojansa kotinsa uudistamiseen. "En minä näillä rahoillani enää yliopiston jälkeen mitään tee", järkeili hän. Camilla aikoi nähtävästi heittäytyä rikkaiden miesten elätettäväksi. Camilla rakensi pienen makuuhuoneen viereen harrastehuoneen ja uudisti keittiötä vähän modernimmaksi. Juoksumatolla juoksentelu ei sen sijaan onnistunut ihan helposti.

374136.jpg
Valmistumisjuhlan aika. Paikalla olivat Pedro, Joonas ja Gina (joka näin saavutti elämäntavoitteensa, kolme lasta valmistui yliopistosta). Ilotulitteita katsomaan ilmestyi taas joku tuntematon tyttö.

374137.jpg
Joonas päätti todistaa olevansa aviomiesainesta ja kipitti korjaamaan Camillan rikkinäistä tietokonetta. Joonas oppi kantapään kautta, että se ei ehkä olisikaan niin helppoa... Onneksi Joonas selvisi kuitenkin säikähdyksellä.

374138.jpg
Camilla oli otettu Joonaksen reippaudesta ja syöksyi suutelemaan tätä likaisuudesta huolimatta. "En kuitenkaan usko, että meillä olisi yhteistä tulevaisuutta", selitti hän Joonakselle. Joonas lupautui kuitenkin jäämään asustelemaan Kanervakadulle siksi aikaa, kunnes uusi La Ponte lähtisi opiskelemaan. Ehkäpä Joonas siis jonain päivänä olisi vielä osa La Ponte -sukua?

374139.jpg
Camillan oli aika kasvaa aikuiseksi. "Yöök, mitkä vaatteet!" oli hänen ensimmäiset sanansa aikuisena. Camilla päätti heti yliopistosta lähdettyään mennä ostoksille.

374141.jpg
Camilla myös piti lupauksensa ja osti itselleen hieman rohkeamman asun. Hän päätti myös värjätä hiuksensa hieman rockimmaksi. Camilla muutti Paavon vanhaan taloon, joka oli mystisesti tyhjentynyt Paavon muuton jälkeen. "No, onhan minulla aikaa sisustaa", tuumi Camilla ja alkoi selata huonekalukatalogeja.

Seuraavassa osassa palataan taas katsomaan miten Pedron perheenperustaminen sujuu ja mitä Kiira tykkää kuullessaan näistä suunnitelmista. :)