Dramaattistakin dramaattisempi tapahtumasarja oli alkamassa La Ponten perheessä, mutta sitä ennen taas pieni vilkaisu Paavon elämään.

359092.jpg
Paavo oli ottanut itselleen seuraksi pikkiriikkisen poikakissavauvan, Morriksen.

359094.jpg
Ginakin poikkesi välillä ohikulkumatkallaan Paavoa ja Morrista katsomaan. Ginan ja Paavon välit olivat jo selvästi lämpenemään päin ja suurimmat virheet oli annettu anteeksi.

359095.jpg
Paavo oli jopa maalannut muotokuvan Ginasta, että hän saisi olla aina tätä lähellä. Paavon taiteellinen lahjakkuus oli selvästi ollut piilevää laatua, mutta nyt yksin eläessään Paavo oli salaa harjoitellut maalaustekniikkaansa. Harjoittelu on selvästi kannattanut, kuvahan on ihan näköinen!

359098.jpg
Morris ei kauaa pysynyt pentuna (onneksi, se oli niin pieni ja tumma että hukkui aina johonkin varsinkin yöaikaan), vaan kasvoi eräänä päivänä komeaksi poikakisuksi.

SILLÄ VÄLIN GINAN LUONA:

359101.jpg
Camilla oli ihan äitinsä tyttö ja halusi jopa nukkua samassa sängyssä hänen kanssaan.

359106.jpg
Eräänä päivänä Gina päätti kutsua Heikin tutustumaan tyttäreensä. "Hyi, viekää se pois!" huusi Heikki Camillan nähdessään. Camilla masentui täysin, hän oli elänyt koko lapsuutensa isättömänä ja nyt hänen oikea isänsä torjui hänet. Onneksi sentään Pedrossa oli kunnon miehen mallia.

359109.jpg
Ginan ja Heikin istuessa syömään tuli Paavo yllättäen visiitille (aika röyhkeästi muuten käveli sisään tuosta noin vain). "O-ou", tuumi Gina hiljaa mielessään. "Tästä ei hyvä seuraa..."

359111.jpg
Paavo ryntäsi suoraan katsomaan Camillaa ja Gina juoksi perään. Paavo ei kuitenkaan välittänyt Camillasta, vaan kaappasi Ginan tiukkaan syliotteeseen ja aloitti villin muhinoinnin lasten edessä. Heikkikin tuli tilannetta seuraamaan yliopistoura mielessään.

359112.jpg
Gina ei ollut toipunut järkytyksestä, kun hän koki jo toisen. Heikki suuttui näkemästään niin, että irtisanoi heidän ihastumisensa totaalisesti. "Onko meidän hyvä ystävyys myös menetetty ikuisiksi ajoiksi?" kyseli Gina pettyneenä.

359114.jpg
"Ettäs kehtaat!" huusi Heikki ja latasi avokämmentä Ginan poskelle. Isku teki niin kipeää, että Gina näki tähtiä. "Minusta tuntuu, että emme tule menemään kihloihin", sai Gina änkytettyä itkunsa seasta. Ainoa ketä Ginan kohtalo näyttää hetkauttavan, on itkevä Camilla.

359115.jpg
Gina suistui hetkellisesti raiteiltaan ja joutui kutsumaan paikalle lanttumaakarin. Tohtori koitti hoitaa Ginaa hypnoosin avulla ja onnistuikin saamaan hänet vähän parempaan kuntoon.

359117.jpg
Ginan nuollessa haavojaan hyökkäsi Heikki Paavon kimppuun. Kuristusotteesta huolimatta Paavo pääsi taistelussa niskan päälle (ne lihakset, ne lihakset... ;) ). Pedro seurailee vallan tyytyväisenä isänsä otteita.

359118.jpg
Heikki luovutti ja ilmoitti poistuvansa paikalta. Ginakin oli toipunut jo niin hyvään kuntoon, että muisti hyvänä emäntänä huiskuttaa hyvästit Heikille.

359120.jpg
"Nyt on kaikki taas kunnossa, kulta", totesi Paavo Ginalle. "Ihanaa kun on taas perhe yhdessä."
Paavo muutti takaisin Ginan luo Morris mukanaan.

359121.jpg
Morris päätti heti näyttää kuka on herra talossa ja kävi Pedron läksyjen kimppuun (hieman tarmokkaammin kuin Pedro).

359124.jpg
Tällainen kasa jäi vain läksyistä jäljelle. "No, sillähän niistä päästiin", totesi Pedro salaa hymyillen.

359123.jpg
"Tahdon olla loppuelämäni ajan kanssasi yhdessä", sanoi Paavo Ginalle lasten mentyä pois häiritsemästä.
"Niin minäkin sinun kanssasi, Paavo."
Paavo ja Gina avioituivat vihdoin varsin yksinkertaisin seremonioin.

359126.jpg
Nyt kun perhe oli taas koossa ja Camillalla kunnon roolimalli päätti Pedro toteuttaa oman unelmansa yliopistosta.
"Jes, minut hyväksyttiin! Sain apurahankin! Täytyykin soittaa Lucialle..."

359127.jpg
Pedro pakkasi tavaransa ja lähti kohti uusia seikkailuja.

359128.jpg
Ginan lähdettyä illalla töihin päätti Paavo laittaa tuulemaan. "Lupasin joskus Ginalle hänen unelmiensa kodin ja sen hän saa."