Muutin vähän tuota otsikointia... Kun en jaksa kaikkien päähahmojen nimiä kirjoitella, ainakaan kovin kauaa. Ainakaan tällaisissa osissa joissa esiintyy monta päähahmoa ja tarinaa. :) Mutta siis asiaan.

353747.jpg
"Rakas Gina. Suhteemme ei voi jatkua näin. En voi antaa sinulle anteeksi tekoasi, siksi minun on lähdettävä pois. Toivon sinulle kaikkea hyvää, toivottavasti saan poiketa joskus katsomassa Pedroa. Rakkaudella, Paavo."

353748.jpg
Aamuyön pimeydessä Paavo pakkasi tavaransa ja muutti pois.

353749.jpg
"Miksi, oi miksi!? Tai niin no, oma vikahan se ikäänkuin oli..."


SAMAAN AIKAAN SIMCITYN YLIOPISTOSSA:

353750.jpg
Gina seurasi todellakin äitinsä jalanjälkiä ja päätyi samaan Eririkkaan asuntolaan, josta äitinsäkin yliopistouransa aloitti. "Mutta mikä ihmeen harmaa riepu minulle ilmestyi päälle?"

353752.jpg
"Hei, sinut minä tunnenkin, olen nähnyt sinut pikkutyttönä. Olet äitini ensi-ihastus!" Yliopistossa opiskelevat nähtävästi säilyvät melko nuorina, sillä paikalla oli kaikki Ginan vanhat opiskelukaverit.

353753.jpg
Lucia piti aktiivisesti huolta ulkonäöstään, sillä romantiikkatoiveisena hän valmistautui miestenmetsästykseen. Mieltymyksinä Lucialla oli meikki ja mustat hiukset (itserakas kenties?) ja inhokkina juhlapuvut. Kaiken tämän hässäkän keskellä Lucia kuitenkin aloitti myös opinnot ja valitsi pääaineekseen filosofian.

353754.jpg
Ensi töikseen Lucia päätti toteuttaa äitinsä vanhan haaveen ja pyrkiä Teiniviikselöihin. Hän kutsuikin paikalle pari sen jäsentä, että pääsi aloittamaan suhteiden kehityksen. Otso näytti heti tykästyneen Luciaan.

353755.jpg
Hieman epäilyttävässä asussa Lucia lähti luennolle. "Ehkä proffat antavat nyt anteeksi sen, etten ole ehtinyt kirjoittamaan esseitä?"

353756.jpg
Lucia päätti pelata varman päälle osakuntaan liittymisen kanssa ja kesken kisakatsomojuhlien heitti hän vaatteensa pois ja viuhahteli opiskelutovereidensa iloksi pitkin asuntolaa.

353757.jpg
Miokin näytti tykästyvän Luciaan, jopa kahden salaman verran.

353758.jpg
Otson kanssa kuitenkin ihastuttiin, kun Mio piti pelikonetta Luciaa mielenkiintoisempana. Edes takana oleva vesilammikko ei häirinnyt äitinsä tavoin ylihygieenistä Luciaa.

353759.jpg
Mutta myös Lanavaara näytti kiinnostuneen Luciasta. "Tuota... etkös sinä ole jo aika vanha? Tai siis, kun äitini on kertonut sinusta..."

353760.jpg
Lucia päätti ottaa härkää sarvista ja kutsui Otson Stadiin treffeille. Ykkösmestan yläkerrassa sitten tapahtui se, mitä Lucia oli odottanut kuin kuuta nousevaa. Hän pääsi viimeinkin pussaamaan.

353761.jpg
Treffit olivat jättimenestys. Ne olisivat voineet jatkua ikuisesti. Herrasmiehenä Otso kiikutti Lucialle seuraavana päivänä ison kimpun punaisia ruusuja.

353762.jpg
"Ai hei Pedro." Lucian välit pikkuveljeensä olivat aika viileät, mutta Pedro jaksoi silti soitella siskollensa lähes päivittäin. Ettei vaan Pedrokin suunnitellut yliopistouraa?

353763.jpg
Seuraavana yönä Otso kävi tuomassa Lucialle jättikokoisen television kiitoksena onnistuneista treffeistä. "Wau. Kyllähän minä tiedän hyvä olleeni, mutta että noin hyvä?" ihmetteli Lucia aamulla telkkarin löydettyään.

353765.jpg
Lucia kutsui jälleen Teiniviikselät paikalle, aikomuksenaan päästä osakunnan jäseneksi.

353766.jpg
Lucian jutustellessa Otson kanssa tapahtui jotain käsittämätöntä. Taavi-lehmä ilmestyi paikalle ja suuttui silmittömästi Lucialle. Lehmä alkoi mätkiä Luciaa Otson vain ihmetellessä vieressä. Nähtävästi Taavi oli ollut ihastunut Luciaan (ja kuvitellut olevansa tämän kanssa kihloissa), vaikka Lucia ei muistakaan ennen edes nähneensä Taavia. "Vai ettei sittenkin oltaisi tavattu siellä yksissä bileissä, on vähän hämärät muistikuvat siltä illalta..?" Joka tapauksessa heistä tuli verivihollisia suhdepisteiden ollessa miinus sata.

353767.jpg
Jes, pääsin teiniviikseläksi! Tällä kertaa tosin suhde Otsoon on vaakalaudalla. Kesken leppoisan jutustelun Mion kanssa kävi ilmi, että Otso olikin ihastunut johonkin toiseen simtyttöön. Miinuspisteitä ropisi rutkasti, mutta kuin ihmeen kaupalla Lucia ja Otso pysyivät silti rakastuneina. "Minkäs sitä tunteilleen mahtaa?"

353768.jpg
"Anna anteeksi Lucia  rakas! Minä todella tarkoitan sitä."

353769.jpg
"No, mitä nyt pienistä", totesi Lucia, mutta suhde pysyi silti punaisella. "Ehkä voimme paikata sitä paremmin, jos olemme useammin yhdessä?" vihjaili Otso.
"Mitä tarkoitat?"
"Muuttaisitko luokseni?"
Näin Lucia muutti Teiniviikselöiden kanssa kimppaan. Heidän asuntolansa olikin oikein hieno ja Lucia pääsi tekemään paremmin tuttavuutta myös muiden jäsenten kanssa. Heikin kanssa hän ei tosin oikein tullut toimeen, traumoja lapsuudesta kenties?

353770.jpg
Neljän miehen kanssa asuminen oli kuitenkin aika rankkaa (pelaajalle enemmänkin kuin Lucialle ;) ), siksi Lucia päätti kuitenkin hakeutua omaan asuntoon. "Toivon, että tulet mukaani, mutta ymmärrän jos haluat jäädä ystäviesi luo", hän selitti Otsolle matkalaukkuansa pakatessaan. Otso ei sanonut mitään vaan lähti suoraan omaan huoneeseensa laukkuaan pakkaamaan.

353771.jpg
Lucia otti taas oppia äidistänsä ja muutti Otson kanssa Kanervakatu 8:aan. "Täällähän on vielä äidin valmistujaisjuhlan tähteet jäljellä!" hihkui hän ja kävi innolla pizzan kimppuun.

353772.jpg
"No heippa Pedro! Mistä sä tiesit tänne soitella, kun en vielä laittanut osoitteenmuutoskorttiakaan? Joo-o...joo... tottakai, kyllä säkin saat vuoden päästä muuttaa tänne. Kyllä meille mahtuu, eiks vaan Otso?"

353773.jpg
"Tästä se äidin ja isänkin suhde lähti käyntiin, kuulemma", kertoili Lucia, mutta vaikeni pian kun ilmaantui parempaa tekemistä.

353774.jpg
Seuraavana aamuna Lucia vietti aikaansa vessassa. Ei, kyseessä ei ollut teiniraskaus. Nälkäisenä Lucia oli syönyt aamiaiseksi pilaantuneita räiskäleitä ja kärsi nyt ruokamyrkytyksestä. "Kiva juttu, loppukokeisiin on enää muutama tunti aikaa."

353776.jpg
"Onneksi olkoon." Sekä Otso että Lucia selvittivät ensimmäisen opiskeluvuoden huippuarvosanoin sairaudesta huolimatta. "Nyt kyllä menet sänkyyn lepäämään, että olet kunnossa seuraavana lukuvuonna", hätisteli Otso tyttöystäväänsä. "Okei, mut vaan jos tuut peittelemään", sanoi Lucia ja silmää iskien kipitti yläkertaan.

Loppuun vielä Otson pisteytykset:
sotapytty/siisti 1
ujo/menevä 7
laiska/toimelias 9
vakava/leikkisä 5
marisija/kiltti 3
Horoskoopiltaan hän on leijona, mieltymyksinä uimapuvut ja alusvaatteet ja inhokkina kilot. Otso opiskelee yliopistossa matematiikkaa.