Lastenhoitajaongelma ratkesikin nopeasti kertaheitolla.

353131.jpg
Gina huomasi olevansa jälleen raskaana ja sai työpaikaltansa luvan jäädä viiden päivän vanhempainvapaalle.

353133.jpg
Paavo sen sijaan eteni työpaikallaan jo osastopäälliköksi. Hän kuljetti usein työkavereitansa kotiin, koska hänen piti ystävystyä mahdollisimman monen kanssa. Onneksi häneltä riitti kuitenkin aikaa myös Lucialle.

353135.jpg
Paavo pyrkikin opastamaan Luciaa läpi hänen kouluaikansa. Näin hän yritti varmaankin korvata sen, että ei saanut Luciaa järjestettyä yksityiskouluun. "Ei paljoa kannata edes yrittää, kun talosta puuttuu seinä ja lattiat", totesti hän masentuneena.

353137.jpg
Tästä innostuneena Paavo työskenteli kahta kauheammin ja sai kuin saikin riittävästi rahaa lattian rakentamiseen. Myös seinät olivat jo kokonaiset. "No, kyllä tämä jo asumiskelpoinen on, mutta kyllä tässä vielä paranneltavaakin löytyy..."

353139.jpg
Raskausaika sujui taas helposti ilman oksenteluja, tällä kertaa vaan nälkä piinasi koko ajan. Kesken erään yöllisen hiukopalan valmistuksen tunsi Gina ensimmäiset supistukset. Hänen huutonsa herätti koko perheen ja Paavo ryntäsikin heti katsomaan mille Gina kiljui.

353140.jpg
Synnytys oli todella pitkä (kone taisi vähän jumittaa), mutta lopulta Gina sai syliinsä kauniin poikavauvan, joka sai nimekseen Pedro La Ponte. Isosiskonsa tavoin Pedrollakin on isänsä silmät.

353141.jpg
"Äiti, mistä ne vauvat oikein tulevat?"
"Tuota... odotetaan kunnes isi tulee töistä, hän saa sitten kertoa."

353142.jpg
Raskausaikana Gina oli syönyt niin paljon, että jääkaappi oli tyhjentynyt. Paavo tilasi lisää ruokaa, mutta lähettipalvelu viipyi niin kauan, että Gina ehti jo tuhlaamaan ruokarahat maalaustelineeseen. Kun lähetti vihdoin tuli, vei hän uuden maalaustelineen mukanaan, kun ei rahaa ollut.

353143.jpg
Pedro oli myös erittäin helppo lapsi, tosin hän vaati vaipanvaihtoa poikkeuksetta aina, kun kaikki olivat jo menneet nukkumaan. Eihän siinä huudossa kukaan saanut nukuttua (paitsi Lucia, joka nukkui eri huoneessa).

353144.jpg
Ginan ja Paavon parisuhde oli alkanut huomaamatta viilentyä, kun yhteistä kahdenkeskistä aikaa ei meinannut millään löytyä. Välillä Gina joutui siis seuraamaan miestään roskikselle saadakseen olla hänen kanssaan edes pari minuuttia kahden.

353146.jpg
Lukuisten puhelinkeskustelujen jälkeen Gina uskaltautui kutsumaan nuoruudenihastuksensa Heikin kylään. "Aikuisiahan tässä ollaan, ei kai tässä nyt mitään pahempaa voi käydä..."

353147.jpg
Gina oli kuitenkin koko elämänsä nähnyt unia (valveilla ja nukkuessaan) Heikistä. Eivätkö vanhat tunteet olleetkaan vielä haudattuja?

353148.jpg
Ginan tapa syödä chili con carnea sai viimeinkin myös Heikin ihastumaan Ginaan. Onneksi Paavo ei huomannut Heikin ajatuksia.

353149.jpg
Gina päätti varmuuden vuoksi hyvästellä Heikin, ettei tilanne karkaisi käsistä. Heikki kuitenkin päätti, ettei hän tyhjin käsin lähtisi mihinkään. Aika häpeilemättömästi suoraan Lucian edessä Heikki kaappasi Ginan syleilyynsä. Gina tunsi polviensa sulavan hänen altaan.

353150.jpg
Ginalla oli edessään muita ongelmia, sillä perheen suihku oli hajonnut. Pikaisen vertailun perusteella Ginalla oli eniten mekaniikkapisteitä, joten hän joutui korjaushommiin Lucian nakellessa neuvoja vierestä.

353151.jpg
Eräänä päivänä Gina ilmestyi liian aikaisin töistä kotiin. Hän oli saanut potkut, kun oli vain totellut pomon määräyksiä eikä ruvennut toimimaan tämän selän takana, vaikka hänen omatuntonsa väittikin muuta. Gina ei kuitenkaan näytä kauhean murheelliselta...

353152.jpg
No, kyllähän se itku sieltä sitten pääsi alkushokin jälkeen. "Paavokin on töissä vielä monta tuntia ja Lucia koulussa... Kukakohan minua lohduttaisi?"

353153.jpg
Kukapa muukaan kuin Heikki. Heikin sylissä maailma ei näyttänyt enää aivan niin pahalta.

353154.jpg
Ginan murheet kuitenkin unohtuivat pian, sillä oli synttärien vuoro. Pedro kasvoi taaperoksi.

353156.jpg
Näin söpö poika hänestä tuli pienen peilausoperaation jälkeen. "Pottakampaukset ovat niin pois muodista..." sanoi Gina päätään puistellen.

353157.jpg
Myös Paavo pääsi viettämään laatuaikaa ainoan poikansa kanssa.

353159.jpg
Luciaa ei kuitenkaan unohdettu, vaikka Pedro veikin paljon aikaa. "Onneksi minä en ole ikinä ollut noin pieni etten osaisi itse syödä ja käydä vessassa", tuskaili Lucia, kun Gina oli jälleen kerran joutunut lähtemään Pedroa syöttämään kesken satutuokion.

353165.jpg
Suihku olikin vain alkua, seuraavaksi hajosi jätemylly. "Kutsutaan korjaaja, minä en halua tonkia jätemyllyä. Siinä tulee ihan likaiseksi!"

353166.jpg
Pitkiä yksinäisiä päiviä täyttämään Gina kutsui taas Heikin. Kauaa ei vaadittu ennekuin kumpikin oli päätäpahkaa rakastunut toiseen.

353167.jpg
Pariskunta päätyi jopa pussailemaan sängylle. Yhteinen suihku ei sentään tullut kysymykseen ;) Gina suuttui kun hän myöhemmin yritti mennä suihkuun, mutta Heikki olikin siellä.

353168.jpg
"Öh tuota kultsi, miksi liikut täällä tuollaisessa asussa?"

353170.jpg
"Ihan vain sinun iloksesi kultsi", totesi Gina syyllisyydentuntoisena. Kuten puvusta näkyy, Paavo oli saanut taas ylennyksen konttorinjohtajaksi.

353171.jpg
Pian olikin tuplasynttärien aika. Ensin Lucia kasvoi teiniksi...

353172.jpg
Sitten vietiin Pedro kakun luo. Huomatkaa jääkaapin takana pileskelevä Heikki, joka tuli sattumalta mukaan synttäreille (suihkunraikkaana).

353173.jpg
Pedrosta kasvoi lapsi, joka on horoskoopiltaan kalat. Luonnepisteitä hänellä on seuraavasti:
sotapytty/siisti 6
ujo/menevä 5
laiska/toimelias 8
vakava/leikkisä 4
marisija/kiltti 9

Muistuttaa siis aika paljon Paavoa, paitsi viimeiseltä kohdaltaan Ginaa.

353174.jpg
Lucia päätti samantien lähteä yliopistoon äitinsä jalanjälkiä seuraamaan. Olihan hänellä 1000 simoleonin stipendikin, jonka avulla hän saisi opintonsa alkuun.

353175.jpg
Paavo oli vihdoin huomannut Heikin läsnäolon ja lähti haastamaan tämän kanssa riitaa. Onneksi Heikki ehti pois alta. "Pysy kaukana minun vaimostani!" Paavo huusi vielä Heikin poistuessa tontilta.

353176.jpg
"Snif. Olenkohan minä laiminlyönyt Ginaa? Miksi elämäni on näin kurjaa?"

353177.jpg
Samana iltana Gina huomasi kauhukseen halailevansa vessanpönttöä. "Ei kai... Eihän... Ei voi olla..."

353178.jpg
Gina päätti äkkiä siivota jälkensä, ettei Paavo vain saisi vihiä mistään.

353179.jpg
Siivoaminen ei kuitenkaan auttanut, sillä jo heti seuraavana aamuna sama toistui uudestaan... ja uudestaan... ja uudestaan. Pahoinvointi oli todella rajua.

353180.jpg
"Et kai sinä kulta ole kipeänä?" kysyi Paavo huolestuneena töistä palattuaan.

353181.jpg
"Miksi sinä olet vaihtanut taas äitiyspyjamaan?"
"Tuota, mun pitäis kai kertoa yks juttu..."

353183.jpg
"Mitä! Raskaana! Mutta emmehän me... Voi ei! Gina, mitä sinä yrität sanoa?!"

353184.jpg
Paavo jäi siksi yöksi sohvalle nukkumaan. Unissaankin hän yritti miettiä kenen kanssa hänen avovaimonsa oli pelehtinyt. "Varmaan se Heikki. Tai naapurin Harri. Laamakin täällä näytti joskus käyneen..."

353185.jpg
"Pitäsiköhän mun lähteä pois..? Edes vähäksi aikaa..? Jos lähtis jonnekin etelään, lämpöön. Korjaantuiskohan kaikki sitten? Vai onkohan tää vain pahaa unta?"